Aanbod

Het aanbod van trainingen bestaat o.a. uit :

  • Cursus Veilig Over Straat – voor ouderen waarbij tips/adviezen op het gebied van veiligheid en zelfredzaamheid worden besproken. Onderwerpen zoals o.a. woninginbraken, groepen jongeren, babbeltrucs, eigen ervaringen komen hierbij aan bod.
  • Weerbaarheidstraining – training waarbij er wordt gewerkt aan de mentale als de fysieke weerbaarheid. Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid,assertief,fysiek sterker door zelfverdediging zijn de kernwoorden van deze training.
  • Agressietraining – training waarbij het doel is “ Omgaan en hanteren van agressief gedrag “. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van zowel mentale als fysieke weerbaarheid.
  • Personal Training – een op maat gemaakte training naar behoefte van de klant.
  • Zelfverdedigings training – fysieke training waarbij allerlei eenvoudige zelfverdedigingstechnieken aan bod komen waardoor de training voor iedereen en elke leeftijd te volgen is.
De trainingen worden gegeven aan particulieren als wel aan bedrijven en organisaties die hun cliënten en/of hun medewerkers willen trainen.

Personal Fight Trainer

Liever een personal trainer om uw doel te bereiken en een 1 op 1 begeleiding te krijgen. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie en wat ik voor u kan betekenen.

Marcella Petersen