MotivatieMarcella Petersen
Mijn passie is de kennis die ik heb te delen met mensen die daar interesse of baat bij hebben. Met de trainingen probeer ik de mensen te bereiken om zich veiliger en sterker te voelen.
Als 13 jarige ben ik begonnen met Taekwondo en na jaren training en inzet heb ik dan ook deel mogen uitmaken van het Nederlandse nationale team.
Uiteindelijk wilde ik me verder ontwikkelen in makkelijke maar effectieve technieken, toen ben ik zelfverdedigingslessen gaan volgen.
De oefeningen die ik in de lessen heb geleerd zijn simpel, effectief en gericht op de dagelijkse praktijk.
Vervolgens heb ik een aantal jaren lesgeven in zelfverdedigings- technieken op onder andere middelbare scholen, buurthuizen, bejaardentehuizen en woomvormen voor verstandelijk gehandicapten.

Als voorstander van de hulpverlening ben ik uiteindelijk in 1999 in het diepe gesprongen door agent te worden. Een beroep met mooie en trieste kanten, waarbij geen dag hetzelfde is, maar na 12 jaar bleek de drang om mensen preventief te helpen groter te zijn.

In 2011 heb ik dan ook de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen in de vorm van PureSpecial.

PureSpecial werkt voor:
Parket Politie Rotterdam-Rijnmond, Aafje 55+ zorg instantie, Basisscholen te R’dam, Sport&Recreatie Gemeente R’dam, Bouman GGZ verslavingszorg, Rode Kruis, Gemeente Den-Haag, De Saffiergroep voor senioren, Stichting MOOI, Stichting Wende (Huiselijk Geweld), Leger des Heils, huisartsenpraktijk.